ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ FENDT
Βρείτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα Ανταλλακτικών, καινούργιων ή μεταχειρισμένων, αυτό που ταιριάζει και σας το στέλνουμε όπου επιθυμείτε

Fendt Καζακίδης - Ανταλλακτικά - Τρακτέρ - Επισκεύη

Ποιοί είμαστε

Το 1985 ξεκινάει ο Χρήστος Καζακίδης την σταδιοδρόμια του στο χώρο των ανταλλακτικών. Έπειτα απο αυτη την επιτυχή πορεία άρχισε και την εμπορία τρακτέρ FENDT στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Σκούταρι-Σερρών, όπου απο εκεί ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο των τρακτέρ FENDT απο τη στιγμή της αγοράς τους έως και την παράδοση τους στην έδρα του πελάτη διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και την εγγύησή των τρακτέρ.


Τι προσφέρουμε

Μετράμε πάνω απο 30 χρόνια εμπειρία στο θέμα των ανταλλακτικών. Βρείτε οτι ανταλλακτικό θέλετε μέσα απο τη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε. Αναλαμβάνουμε το service των τρακτέρ και των γεωργικών μηχανημάτων σας στον ιδιόκτητο χώρο μας, υπεύθυνα με συνέπεια και οργάνωση έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζεται κανένα πρόβλημα. Επικοινωνήστε μαζί μας πείτε μας αυτό που ψάχνετε και θα σας το στείλουμε.


SERVICE FENDT

Αναλαμβάνουμε το service των τρακτέρ και των γεωργικών μηχανημάτων σας στον ιδιόκτητο χώρο μας, υπεύθυνα με συνέπεια και οργάνωση έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζεται κανένα πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


Ανταλλακτικά Fendt

Στο χώρο μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για τρακτέρ FENDT καινούργιων και μεταχειρισμένων υψηλής ποιότητας η οποία καλύπτει τις ανάγκες κάθε αγρότη δίνοντας λύσεις αποτελεσματικές και ανταγωνιστικές.